Installatiebedrijf JN Service te Ninove

JN Service is zowel loodgieter als elektricien. Dit installatiebedrijf uit Ninove verzorgt alle elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie voor uw woning. JN Service installatiebedrijf heeft ook een eigen hersteldienst voor spoedinterventies. Met JN Service bent u altijd geholpen, voor elke klus! 

Ervaren vakman

JN Service heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector. Tot een straal van 30 kilometer rondom Ninove kunt u een beroep doen op het uitstekende vakmanschap van deze specialist. Dankzij de ruime ervaring en prima inzichten, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u JN Service inschakelt, u de beste kwaliteit geniet.
Als professioneel installatiebedrijf wordt JN Service veel gevraagd voor diverse opdrachten: zowel residentiële partners als kantoren en kleine industrie doen een beroep op de uitstekende service van JN Service.

Uitgebreide dienstverlening

Alle binnenhuiswerken worden door JN Service met het grootste gemak uitgevoerd: van sanitair en verwarming tot elektriciteit en ventilatie,... er is geen werk onmogelijk voor JN Service.
Samen met u gaat JN Service na welke materialen de voorkeur genieten, zodat u steeds zeker kunt zijn van de beste verhouding prijs-kwaliteit. Bovendien worden alle werken uitgevoerd met het oog op duurzaamheid en een mooi resultaat. JN Service heeft alle catalogi in huis, maar adviseert u ook graag ter plaatse in de showroom van één van de vaste leveranciers.  

Eigen hersteldienst

Tot slot heeft JN Service een eigen hersteldienst voor snelle interventies. Heeft u een dringend probleem, lekkage of panne? JN Service staat u bij met raad en daad en zorgt ervoor dat u snel geholpen bent. Vraag gerust een offerte of meer informatie aan via de contactpagina en ontdek wat JN Service allemaal voor u kan betekenen.

De Vrieze Danny Jordy Paul De Smet  pellet kachel ketel raoul de cnijf asse ternat ninove geraardsbergen brakel lierde herzele galmaarden erpe mere haaltert wim derdelinckx vanroy de cnijf van lierde  de pelsmacker nv pellets en pumps wachtelaer immergas victrix zeus omnia superior  raf schendelbeke samal caeyman  ens unitherm techniterm