Mooi en duurzaam sanitair

Bent u aan het bouwen of verbouwen en bent u op zoek naar een aannemer voor de installatie of renovatie van uw sanitair in Ninove? JN Service is gespecialiseerd in alles wat sanitair aangaat en helpt u met veel plezier van A tot Z een perfecte badkamer te realiseren!

Prachtig sanitair

Geen uitdaging is voor JN Service te groot wanneer het aankomt op het realiseren van de badkamer van uw dromen!

JN Service installeert en repareert voor u:

  • Boilers en wasverzachters
  • Baden en douches
  • Lavabo’s en toiletten
  • Allerhande toestellen, zoals vaatwassers, wasmachines, ...

Bovendien weet JN Service u ook perfect te adviseren over de mogelijkheden voor uw komende project of volledige badkamerrenovatie: van advies tot opmaak van het plan en de uitvoering ervan, JN Service is uw partner. Alle werken, hoe klein of groot ze ook zijn, worden met veel oog voor detail, de beste materialen en een prima afwerking gerealiseerd. Enkel het beste resultaat is goed genoeg, zodat u nog jaren lang kunt genieten van uw droomproject.

Eigen hersteldienst

JN Service uit Ninove heeft ook een eigen hersteldienst voor snelle interventies. Heeft u een dringend probleem, lekkage of verstopping? JN Service staat u bij met raad en daad en zorgt ervoor dat u snel geholpen bent. Bovendien kan JN Service u ook perfect van dienst zijn voor alle installatie van elektriciteit, ventilatie en verwarming.

Vraag gerust een offerte of meer informatie aan via de contactpagina en ontdek wat JN Service allemaal voor u kan betekenen.