Installatie en onderhoud van verwarming

JN Service is uw partner voor de installatie van alle toepassingen voor verwarming in Ninove. Op maat van uw behoefte, persoonlijke voorkeuren en budget gaat deze vakspecialist voor u aan de slag.

Verwarming op maat

JN Service installeert, onderhoudt en herstelt uw verwarming, kachel en centrale verwarmingsketel: of u nu kiest voor aardgas, propaangas, elektriciteit, mazout, zonne-energie, hout en houtpellets. JN Service is van alle markten thuis en weet u perfect te adviseren over alle voor- en nadelen, alsook welke installatie voor uw woning de voorkeur zou genieten.

Kiest u voor radiatoren, muurverwarming, vloerverwarming of plafondverwarming, of gaat u voor groene energie met behulp van een zonneboiler of warmtepomp? Ook hier weet JN Service u perfect in te adviseren, zodat de volledige installatie helemaal op maat van uw wensen en behoefte is.

Eigen hersteldienst

JN Service uit Ninove heeft ook een eigen hersteldienst voor snelle interventies. Heeft u een dringend probleem, lekkage of panne? JN Service staat u bij met raad en daad en zorgt ervoor dat u snel geholpen bent. Bovendien kan JN Service u ook perfect van dienst zijn voor alle installatie van elektriciteit, ventilatie en sanitair.

Vraag gerust een offerte of meer informatie aan via de contactpagina en ontdek wat JN Service allemaal voor u kan betekenen.