Systemen voor woningventilatie

JN Service is uw perfecte partner voor het voorzien van woningventilatie in Ninove. Als ervaren installateur van diverse systemen, weet JN Service u perfect verder te helpen wanneer u op zoek bent naar een systeem voor het optimaliseren van de luchtkwaliteit in uw woning.

Ventilatiesyteem C en D

JN Service installeert op regelmatige tijdstippen systemen voor woningventilatie, waaronder ventilatiesystemen type C en D. Ventilatiesysteem type C zuigt verse lucht naar binnen via roosters in ramen of muren, die meestal zelfregelend zijn. De gebruikte binnenlucht wordt vervolgens weer (mechanisch) afgevoerd, zodat er een optimaal leefklimaat gecreëerd wordt.

JN Service - Outer (Ninove)  - ventilatie

Ventilatiesystemen van het type D (ook wel balansventilatie genoemd) zorgen voor aanvoer en afvoer door middel van een volledig mechanisch systeem van 2 ventilatoren. Er zijn geen roosters voorzien en de lucht wordt aangezogen en afgevoerd via ventielen in het dak of in de muur.

JN Service - Outer (Ninove)  - ventilatie

Eigen hersteldienst

JN Service uit Ninove heeft ook een eigen hersteldienst voor snelle interventies. Heeft u een dringend probleem, lekkage of defect? JN Service staat u bij met raad en daad en zorgt ervoor dat u snel geholpen bent. Bovendien kan JN Service u ook perfect van dienst zijn voor alle installatie van elektriciteit, sanitair en verwarming.

Vraag gerust een offerte of meer informatie aan via de contactpagina en ontdek wat JN Service allemaal voor u kan betekenen.